Over ons


Over Smart Consultant

Smart Consultant is een uniek studenten consultancy kantoor en de eerste in Nederland die studenten van het Hbo de kans biedt zichzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen op dit gebied. Het bedrijf is in 2023 opgericht door Youri Staal en Fabian van Riesen. Bij ons draait het om het creëren van kansen in de consultancy wereld voor ambitieuze studenten op het Hbo en tegelijkertijd het bieden van vakkundig advies met een frisse blik om bedrijfsuitdagingen aan te pakken.  

 

Met een divers team van studenten uit uiteenlopende disciplines zijn wij in staat hoogwaardig advies en extra capaciteit te leveren aan middelgrote tot de grootste bedrijven in Nederland. Op deze manier werken wij aan onze visie “De consultancy wereld toegankelijk maken voor Hbo-studenten en daarmee impactvol zijn voor bedrijven”. 

Over onze diensten

Onze dienstverlening bestaat uit zowel consultancy als consultancy-as-a-service, waardoor we optimaal kunnen inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze unieke aanpak stelt ons in staat om effectief en efficiënt resultaten te behalen, terwijl we tegelijkertijd onze getalenteerde studenten de mogelijkheid bieden om relevante werkervaring op te doen door hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Zo groeien zij uit tot professionele consultants die een sterke basis leggen voor een veelbelovende carrière vol mogelijkheden. 

 

Om ons streven naar kwaliteit en zelfstandigheid te waarborgen, investeren we continu in de ontwikkeling van onze smart consultants. Naast onze core-trainingen, combineren we bij Smart Consultant de frisse kennis en vaardigheden van de student consultants met de coaching en expertise van ervaren consultants.  We zijn trots dat we kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van bedrijven, terwijl we onze studenten de kans geven om succesvolle consultants te worden.  

  

Kortom, bij Smart Consultant brengen we talent, carrière groei en impact samen, waardoor we zowel bedrijven als studenten een waardevolle toekomst bieden.