Voor Studenten


Heb jij interesse in consultancy en wil jij je vaardigheden ontwikkelen in een uitdagende en professionele omgeving? Lijkt het jou vet om complexe vraagstukken aansluitend bij jouw opleiding op te lossen voor interessante bedrijven? Ben jij een ambitieuze Hbo-student die op zoek is naar een uitdaging met een prima compensatie? Dan is Smart Consultant iets voor jou! Nu al overtuigd om te solliciteren? Klik dan direct op de knop hieronder om te solliciteren! Mocht je toch nog wat meer informatie willen over de vacature, neem dan gerust de informatie op onze vacaturepagina door!


| Toetreding tot consultancy

Voor Hbo-studenten kan de consultancy wereld soms wat overweldigend lijken. Bij Smart Consultant hebben we ons tot doel gesteld om deze uitdaging aan te pakken door de kloof tussen het Hbo en de consultancywereld te verkleinen. Wij bieden ambitieuze studenten een unieke kans om zich te ontwikkelen als consultant en hun talenten te ontplooien. Wij zijn ervan overtuigd dat Hbo-studenten waardevolle vaardigheden en expertises bezitten die van onderscheidende waarde zijn in het huidige consultancy landschap.

| Professionele ontwikkeling

Bij Smart Consultant omarmen we het potentieel van jonge, ambitieuze studenten en bieden we hen de kans om zichzelf professioneel te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in de consultancy wereld.  Naast de core-trainingen en de coaching van ervaren consultants tijdens projecten, faciliteren we ook maandelijkse trainingen van grote consultancy kantoren zoals Capgemini en Delta Capita.Door de unieke skillset die je bij Smart Consultant opbouwt, leg je een sterke basis voor een veelbelovende carrière vol mogelijkheden.

| Ondernemerschap

Binnen Smart Consultant koesteren we ondernemerschap bij al onze studenten. We zijn ervan overtuigd dat initiatief nemen, vrijheid en een platte organisatiestructuur de sleutels zijn tot succes. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden om jouw eigen ideeën en visies in te brengen en daadwerkelijk impact te hebben op onze bedrijfsvoering. Bij ons krijg je de unieke kans om actief bij te dragen aan een snelgroeiend bedrijf en vaardigheden te ontwikkelen die verder reiken dan de theoretische en praktische grenzen van het professionele werkveld.

| Werkplezier

Wij geloven dat werkplezier een essentieel onderdeel is van een succesvolle organisatie. We moedigen een gezonde balans tussen werk en ontspanning aan en faciliteren dit door informele teamuitjes, weekendjes en borrels te organiseren. Ons motto in het vormgeven van onze bedrijfscultuur luidt: formeel waar nodig, informeel waar mogelijk.


Waar zijn wij naar opzoek?

Wij zoeken ambitieuze Hbo-studenten, met uiteenlopende studie achtergronden, die ervaring willen op doen in de consultancy wereld.

  • Je bent momenteel ingeschreven bij een hbo-opleiding of hebt een tussenjaar.
  • Je hebt minimaal 60 studiepunten op een economische of IT gerelateerde opleiding behaald.
  • Je bent ambitieus en wilt graag een kickstart maken in jouw carrière.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.

Interesse gewekt?

Leuk dat je interesse hebt om bij ons jonge, enthousiaste team van consultants te werken! Solliciteer hieronder en we nemen gauw contact met je op!