Ryan Westerveld


Over Ryan Westerveld

Ik ben Ryan Westerveld en sinds augustus 2023 ben ik werkzaam als consultant bij Smart Consultant. Naast Smart Consultant houd ik me ook bezig met studeren, ik studeer namelijk Business Innovation en dat doe ik nu voor het derde jaar op de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Momenteel ben ik bezig met de context Startups en zit ik in het vooronderzoek voor een eigen Startup. Ook heb ik een achtergrond in de sales, ik heb namelijk een jaar lang als deur tot deur verkoper gewerkt en hierdoor heb ik veel kennis op kunnen in het gebied van communicatie. Verder focus ik me op persoonlijke ontwikkeling en doe ik zoveel mogelijk extra-curriculaire activiteiten zoals het faciliteren van een innovatiesessie voor Unicef en het meedoen aan Social Development Goals (SDG's) uitdagingen. De skills die ik heb opgedaan kan ik dan ook weer toepassen in de praktijk bij opdrachtgevers van Smart Consultant.  

Smart Consultant is voor mij de perfecte plek om de materie die ik leer kan toepassen in de praktijk. Dit terwijl ik constant blijf leren hoe ik mezelf professioneler kan opstellen naar klanten. Door Smart Consultant bevind ik me nu op een plek waar ik relevante werkervaring aan het op doen ben naast mijn studie. Door de verschillende uitdagende projecten zie ik mezelf constant vooruitgang maken. Ik ben een gemotiveerde student die het uiterste uit zichzelf haalt om persoonlijke groei te forceren om de beste versie te worden van mezelf. Ik kijk er erg naar uit om veel te leren bij Smart Consultant en ik streef ernaar om een goede impact achter te laten bij mijn toekomstige projecten!  

 

 

 

 

''Voor mij is Smart Consultant de ideale plek om mijn academische kennis in de praktijk toe te passen en tegelijkertijd mijn professionele vaardigheden in de omgang met klanten verder te ontwikkelen.''