Ruben Jongejan


Over Ruben Jongejan

Ik ben Ruben Jongejan en ik ben sinds september 2023 actief als consultant bij Smart Consultant. In het dagelijks leven volg in een Hbo-opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Saxion in Deventer. In mijn opleiding volg in een specialisatie, waarbij de focus gelegd wordt op sales- en accountmanagement. Hierbij leer ik werken in groepsverband en ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Bij deze opleiding leer je rapporteren en presenteren, dit probeer ik toe te passen in de consultancy. 

Smart Consultant is voor mij de ultieme test om mijn skills en kennis vanuit mijn studie toe te passen in deze sector. Doormiddel van projecten kan ik werkervaring opdoen en kan ik leren omgaan met complexe problemen. Ik kan bij Smart Consultant veel leren op het gebied van consultancy en ik wil graag mijzelf willen ontwikkelen hierin. Ik ben als persoon altijd nieuwsgierig en zoekend naar nieuwe uitdagingen. Ik kijk er naar uit om stappen te zetten bij Smart Consultant en veel te leren tijdens verschillende projecten! 

 

 

''Smart Consultant is voor mij de perfecte mogelijkheid om mijn kennis en skills van mijn opleiding toe te passen in de consultancy sector en zou ik mijzelf graag meer willen ontwikkelen, omdat ik altijd opzoek ben naar nieuwe uitdagingen''