Maud Oprins


Over Maud Oprins

Mijn naam is Maud Oprins en ik ben sinds september 2023 begonnen bij Smart Consultant. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie International Business aan hogeschool Avans. Tijdens mijn tweede studiejaar heb ik voor een paar maanden stage mogen lopen bij een financiële instelling in Curaçao waar ik erg veel van heb geleerd. Naast mijn werkzaamheden bij Smart Consultant zal ik dit jaar ook van start gaan met een minor in Antwerpen. 

Ik kijk er enorm naar uit om mezelf te kunnen ontwikkelen binnen Smart Consultant. Niet alleen biedt dit een kans om veel te leren over consultancy, maar ook om veel relevante werkervaring op te doen. Bovendien geeft dit werk mij de mogelijkheid om mijn huidige kennis en skills te gaan toepassen in de praktijk. Ik heb erg veel zin om samen met mijn collega’s van start te gaan met de eerste projecten!

 

 

 

"Smart Consultant geeft mij de mogelijkheid om relevante kennis en werkervaring op te doen tijdens mijn studie, en op die manier de consultancy wereld te ontdekken"