Iris van Rhoon


Over Iris van Rhoon

Ik ben Iris van Rhoon en ik ben sinds september 2023 werkzaam binnen Smart Consultant als consultant. Ik zit momenteel in mijn tweede studiejaar van de opleiding International Business op het Avans in Breda. In het afgelopen jaar heb ik veel mogen leren over verschillende vakgebieden zoals: Marketing, Sales, supply chain, Law en finance. Hierdoor heb ik ook een voorkeur ontwikkelt voor marketing en supply chain. Naast mijn studie heb ik gewerkt in een restaurant en in de ouderenzorg. Hierdoor heb ik veel communicatieve vaardigheden mogen ontwikkelen die ik als consultant goed kan gebruiken in de praktijk. Daarnaast bestaat mijn gehele opleiding uit projecten waardoor ik veel skills en vaardigheden heb geleerd als het gaat om samenwerken en het oplossen van vraagstukken. 

Smart Consultant biedt mij een perfecte basis voor mijn toekomst, omdat ik door deze kans nu al wat mag proeven van het 'echte' bedrijfsleven. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ervaringen die ik weer mee kan nemen in mijn verdere carrière. Ik kijk er dan ook naar uit om veel te leren binnen dit bedrijf en om te groeien in mijn kennis en vaardigheden d.m.v. de projecten die mij worden aangeboden! 

 

 

 

 

"Smart Consultant is voor mij het perfect voorbeeld van geven en nemen. Ik geef Smart Consultant mijn ervaring, kennis en skills die ik vanuit school meeneem en zij bieden mij de kans om ervaring op te doen in het echte werkveld met een fijne omgeving"